Sutiene şi chiloţi pentru bărbaţi. Australienii au revoluţionat moda masculină

Rate this post

Incredibil, dar adevărat! O colecţie de lenjerie proiectată pentru femei este destinată exclusiv bărbaților, a fost lansată pe piață de compania «Homme Mystere», cu sediul în Australia.
sutien femeie la barbat
Antreprenorii excentrici au lăsat cu gura căscată cumpăratorii cu colecția ciudată lansată, inclusiv boxeri dantela cu dantelă, chiloţi, chiar și sutien.

Compania consideră firesc demersul extrem de inteligent lansarea lenjeriei intimă pentru bărbaţi, care arată complet feminin.
Brent și Lara Krauss, cuplul din Australia care au avut această idee au explicat că au decis să ofere mai multe alternative bărbaților cu o varietate de lenjerie. Mai multe bărbați au descoperit confortul acestor lenjerii pe care femeile le poartă, clienţii care au achiziţionat deja aceste lenejerii sunt bărbații căsătoriți, peste 40 de ani, cu un gust impecabil, iar 90% dintre ei sunt heterosexuali.

Mulți însă cred că numai homosexualii o să cumpere produsele lor. Succesul a venit și a devenit și mai mare atunci când Homme Mystere a început să-și vândă produsele sale în întreaga lume, prin intermediul magazinului online de pe internet. Oamenii din 30 de țări diferite, precum; Statele Unite ale Americii, Rusia, Canada și altele au făcut deja achiziții.
sutiene barbati
sutien barbati
lenjerie intima
lenjerie femei pentru barbati
lenjerie barbati
chiloti barbati

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: