Tâlhar…calificat, reținut de polițiștii olteni

Rate this post

politie
Duminică, 11 septembrie 2016, în urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 24 ani, din județul Dolj, suspect de comiterea unei tâlhării. Acesta este bănuit că, în ziua de 10 septembrie 2016, orele 03.00, având fața acoperită cu un fular, ar fi sustras, prin amenințări, 500 lei de la un cetățean italian și un telefon mobil de la un tânăr, din orașul Balș, ambii aflându-se într-un autoturism staționat în orașul Balș, județul Olt. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul cu care suspectul se deplasa era dat în urmărire, fiind furat pe 1 septembrie 2010, alertă solicitată de către autoritățile din Bulgaria.

În baza unui mandat de percheziție, emis de Judecătoria Balș, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Balș și serviciului de profil, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt și al Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta, din cadrul I.P.J. Dolj, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Dolj, la locuința bărbatului bănuit de comiterea tâlhăriei. În urma percheziției, au fost găste 4180 ţigarete netimbrate, a căror proveniență nu a putut să o justifice, care au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost identificat şi ridicat autoturismul, declarat furat de către autorităţile bulgare, pe care bărbatul l-ar fi folosit la săvârșirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanelor vătămate.
În cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca, în ziua de 12 septembrie 2016, bărbatul să fie prezentat Judecătoriei Balş, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: