Tipuri de piercing genital la femei

4.5/5 - (2 votes)

Există mai multe tipuri de cercei genitali pentru femei care sunt destinați exclusiv stimulării sexuale. Aceste bijuterii sunt confecționate de obicei din titan și se pot monta prin străpungerea pielii clitorisului, vulvei, labiile mari și mici sau la nivelul vîrfului clitorisului, orizontal sau vertical, sau chiar în partea din spate a vaginului. La femei, simbolistica piercing-ului în zona organelor genitale este mai recentă. Această practică provine din practicile sado-masochiste, fiind în prezent mai mult un semn de afirmare a sinelui și a propriei identități.
Piercing-urile intime pentru femei sunt foarte diverse, un exemplu de piercing în zonele vaginale interioare poartă numele de Prinţesa Albertina (numită şi Regina). Un alt exemplu este piercing-ul Nefertiti (numită şi Regina). Este asemănător celui denumit Christina, însă începe din zona clitorisului, fiind introdus un barbell foarte lung.

În acest articol vă prezentăm care sunt tipurile de piercing genital feminin existente și care ce este cel mai potrivit pentru tine.

Piercing genital feminin – Triunghi (triangle)

Piercing-ul genital triangle este cel mai unic și mai interesant dintre toate. Acesta este proiectat astfel încât bijuteria să fie introdusă chiar sub clitoris. Astfel, atunci când partea din față a clitorisul este stimulată, este stimulată automat și partea din spate. Acesta arată ca un piercing orizontal în prepuțul clitoridian, însă intră mult mai adînc și trece pe lîngă clitoris. Este un piercing care necesită îndemânare pentru a fi introdus, de aceea este necesar să fie făcut de un expert, ca sa nu intre în corpul clitorisului.

Perioada de vindecare estimată: Între 8 și 12 săptămâni.

Piercing genital feminin – Christina

Piercing-ul genital Christina nu este un piercing foarte popular, asta datorită timpului lung de vindecare și a ratei mari de respingere a organismului (în funcție de anatomia femeii). Christina este un piercing vertical în formă de V. Acesta este, de obicei, străpuns cu un barbell şi se poziţionează între labiile exterioare şi cealaltă parte a zonei pubiene. A fost primul piercing realizat în anii ’90 de Tom Brazda și a devenit popular în câțiva ani. Este mai degrabă un simplu accesoriu estetic decât un obiect care oferă stimulare sexuală.

Perioada de vindecare estimată: Între 24 si 16 săptămâni.

Piercing genital feminin – Orizontal clitoridian

Piercingul clitoridian orizontal este cel mai popular și asta datorită estetici sale și a perioadei rapide de vindecare în concordanță cu forma anatomică a proprietarului. Dacă lăsam la o parte valoarea estetică, PCO-ul mărește stimularea erotică din timpul activității sexuale și oferă posibilitatea unei mai mari plăceri. Dacă acest piercing este introdus corect va oferi un stimul asupra clitorisului.

Timpul estimat pentru vindecare: Între 6 și 08 săptămâni.

Piercing genital feminin – Vertical clitoridian

Piercingul vertical este cea mai simplă opțiune în materie de piercing-uri, este mai puțin dureros, oferă o mare stimulare clitoridiană în timpul actului sexual și are cel mai scurt timp de vindecare atunci cînd este în concordanță cu anatomia purtătoarei.
Este necesar ca un expert să examineze corpul pentru a determina care piercing se adaptează mai bine pe clitoris, cel vertical sau orizontal. Bijuteria se introduce în țesut chiar deasupra clitorisului și se sprijină ușor pe clitoris.

Perioada de vindecare estimată: Între 4 și 06 săptămâni.

Piercing genital feminin – labii interne (labiile mici)

Este un piercing simplu și mai puțin dureros decât alte tipuri. Piercing-ul în labia minoră este foarte popular datorită esteticii, dar și datorită stimulării sexuale pe care o oferă. Acest tip de piercing se vindecă ușor și rapid, ceea ce face posibilă adăugarea a mai multor piercing-uri de-a lungul buzelor mici vaginale (labia minora).

Perioada de vindecare estimată: Între 4 și 06 săptămâni.

Piercing genital feminin – labii externe (labiile mari)

Nu este foarte potrivit pentru cele mai multe dintre femei, găurile în buzele mari pot fi realizate cu un singur piercing sau cu mai multe pe una sau pe ambele părți.
Piercing-urile genitale în buzele mari tind să fie respinse (pielea respinge piercing-ul împingând bijuteria înspre exterior), acest lucru se întâmplă mai frecvent decât cele introduse în buzele interne. Trebuie să purtați îmbrăcăminte și să mențineți o igienă adecvate pentru a preveni posibilele infecții.

Perioada de vindecare estimată: Între 8 și 12 săptămâni.

Piercing genital feminin – Nefertiti

Nefertiti este de fapt combinația dintre piercing-ul în clitoris vertical și piercing-ul Christina. Bijuteria stimulează clitorisul și crește plăcerea sexuală, însă datorită faptului că se află deasupra vaginului poate provoca un anumit disconfort la fel ca și Christina.

Perioada de vindecare estimată: Între 8 și 12 săptămîni.

Piercing genital feminin – Fourchette

Un alt piercing care necesită o anatomie adecvată, Fourchette, este un piercing mai puțin popular în rândul femeilor. Bijuteria pornește din locul unde se unesc labiile mici, în spate, și pînă în pielea dintre vagin și anus (numită perineu). Cele mai multe dintre femei nu au un lambou sau un țesut suplimentar de piele în această zonă, dar pentru cele care au, piercing-ul se potrivește perfect. Acest strat de piele este foarte subțire și pot apărea vînătăi și chiar se poate rupe datorită mișcărilor naturale ale corpului în cazul în care cercelul nu este prins cum trebuie. De asemenea, în cazul în care piercing-ul intră în canalul vaginal pot apărea dureri în timpul actului sexual.

Timpul estimat pentru vindecare: Între 8 și 12 săptămâni.

Piercing genital feminin – Prințesa Albertina

Este versiunea “feminina” a printului Albert: piercing-ul este inserat în uretra și iese la comisura superioara a labiilor mari. Pentru ca uretra este foarte scurtă, există riscuri foarte mari de infecții. Pe de alta parte, în timpul sexului stimulează terminațiile nervoase ale uretrei în timpul actului sexual și creează senzații unice.

Perioada de vindecare estimată: Între 8 și 12 săptămîni.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: