Top 10 cele mai asteptate jocuri Xbox One pentru 2015

Rate this post
Anul 2014 s-a incheiat pentru dezvoltatori de jocuri interesante, acum haideti sa vedem cu ce jocuri ne vor surprinde dezvoltatori in 2015 si care vor fi cele mai bune de pe consolele Xbox. Aici este lista cu zece jocuri care, conform Microsoft, vor intra in clasamentul de top din 2015.
1. Below (Capybara Games)

Este un joc video de aventura creat de Capybara Games pentru Xbox One și Microsoft Windows. Jocul a fost anunțat în cursul Microsoft E3 2013 intr-un eveniment de presa.
below

2. Cuphead (StudioMDHR)

Cuphead este un joc puternic de actiune care se joaca “single player”, axat pe sarituri si atacuti asupra inamicilor.

3. Evolve (2K Games)

Evolve este un joc de shootere 4V1 unde patru vânători înfrunta un single-player controlat de monstru, meciurile va va da multa adrenalina.

4. Legends Fable (Lionhead Studios)

Rally si prieteni merg intr-o aventura unde trebuie sa coopereze pentru a descoperi intrebarile din povestea lui Albion.

5. Halo 5- Guardians (343 Industries)

Cu multiplayer Arena imbunatatit si noi moduri și noi abilități pentru spartani, un nou capitol în “Halo” saga se asteapta sa ajunga utilizatori în toamna 2015.

6. Ori and the Blind Forest (Moon Studios)

Ori și Pădurea Blind spune povestea unui orfan tânăr destinat la eroisme, prin campuri vizuale uimitoare de platforma acțiune.

7. Quantum Break (Remedy Entertainment)

Quantum Break este siguranța acțiunii frenetică a unui joc video cu tensiunea și drama intr-un show de televiziune scriptat într-o experiență.

8. Rise of Tomb Raider (Square Enix)

Epic cu multe momente de acțiune cu mare cifră octanică, Rise of the Tomb Raider, va lua jucătorii din mai multe locații, din întreaga lume plină de spații de explorare, care sunt unele dintre locurile cele mai frumos ostile de pe pământ.

9. The Witcher 3 Wild Hunt (CD Projekt RED)

The Witcher este situat într-un univers vizual uimitor de fantazie , plin de opțiuni semnificative și consecințe de impact.

10. Tom Clancy’s The Division (Ubisoft)

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: