Top 10 cele mai vîndute parfumuri din lume în 2016

Rate this post

parfum puternic

Top 10 cele mai bune și mai vîndute parfumuri din lume în 2016-2017 pentru bărbați și pentru femei, cele mai cunoscute brand-uri de parfumuri din lumea întreagă. Lista celor mai bune de parfumuri pentru anul 2016-2017.

Top 10 cele mai bune parfumuri la vânzare în lume care au mare succes pe piață:

1. Acqua Di Gio de Giorgio Armani

Acqua Di Gio de Giorgio Armani este cel mai vîndut parfum din lume în 2016-2017

Acesta este parfum cu specific marin care oferă prospețime autentică sș naturală, un parfum pentru bărbați inspirat de briza unei insule mediteraneene, soarele cald si bogatia pamantului, un parfum foarte apreciat de cei din jur datorita senzației de prospețime pe care o transmite. Esenţele sale puternice de bergamotă şi mandarine, în combinaţie cu aroma de iasomie, trandafiri şi rozmarin şi cu notele calde şi bărbăteşti de paciuli indonezian face ca acest parfum să devină cel mai bun și mai vîndut parfum din lume in 2016-2017.

2. Bulgari Bvlgari Eau Parfumee

Bulgari Bvlgari Eau Parfumee cel mai vândut brand de parfum în 2016-2017

Această serie de parfumuri de Bulgari are aproximativ cinci versiuni, fiecare dintre ele conferă un aer de eleganță. Toate versiunile de parfumuri Bvlgari sunt la mare căutare la nivel mondial, plasîndu-se în lumea modei ca si produse convenționale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este Bvlgari Omnia.

3. Chanel Allure Parfum Spray

Chanel Allure Parfum Spray cel mai bun parfum la vânzare din lumea în 2016

Chanel Allure Parfum Spray este unul dintre cele mai bune și mai populare parfumuri ale brandului ‘Chanel’. Este un parfum foarte elegant și luxos, care îl face deosebit de purtat la orice ocazie. Acest parfum deosebit este disponibil la vânzare începând cu 98 de $.

4. Bleu De Chanel

Bleu De Chanel cele mai vândute parfumuri din lume

Un parfum cu arome lemnoase, aromat și contemporan de la Chanel, creat de Jacques Polge. Cu ingredinte foarte bine armonizate între ele încât nu ai cum sa nu îți dorești să îl porți pe piele. Grepefruitul, menta și tămîia fac dintr-un bărbat o ispită olfactiv, o ființă care te binedispune atunci cînd stai în prezența ei. Mirosul persistă destul de mult iar siajul este pe măsura. Calitatea acestui parfum consta în a-i da “trupului gazda” un aer proaspăt, modern și foarte plăcut.

5. Victoria’s Secret Bomb Shell

Victoria’s Secret Bomb Shell va fi un parfum la mare căutare în 2016-2017

Acest parfum vine într-o sticlă de smarald superbă, al cărui parfum este foarte popular în întreaga lume. Creat de Adriana Medina și Mark Knitkowski, acesta este unul dintre cele mai iubite parfumuri de către femei din întreaga lume. Este foarte feminin, atractiv și plăcut, lăsînd o atitudine senzuală și irezistibilă.

6. Versace Man Eau Fraiche de Gianni Versace

Versace Man Eau Fraiche de Gianni Versace cel mai bun brand de parfum

Este un parfum profund senzual lansat în 1981 de către Gianni Versace. Atît aromele tradiționale cît și cele populare, prezente în acest parfum bărbătești, se îmbină prin tonuri de lămîie și lemn de trandafir. Unicitatea acestui parfum este data de aroma masculina de salvie și tarhon. Este un parfum cu tradiție și foarte apreciat în lume.

7. Tory Burch Eau De Parfum

Tory Burch Eau De Parfum cel mai vândut parfum din 2017

Tory Burch Tory Burch For Women este primul parfum marca Tory Burch. Lansat în toamna anului 2013, Tory Burch Tory Burch For Women s-a născut din colaborarea lui Tory Burch cu parfumierul Karyn Khoury, de la Estee Lauder Cosmetics și IFF. Tory Burch s-a implicat activ atât în designul parfumului, cât și în selectarea notelor. Este genul de parfum care poate fi purtat la locul de muncă, în timpul întâlnirilor de afaceri sau în timpul altor întâlniri importante pentru că este un parfum foarte subtil!

8. Guess Seductive EDT Spray

Guess Seductive EDT Spray cel mai bine vîndut Brand în 2016

Acest parfum a fost introdus de GUESS în 2010, proiectat de Veronique Nyberg. Are un gust de fructe, miros senzual cu notele de vîrf ca; bergamot, coacăze negre și Para; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african și rădăcina de stînjenel; Notele de baza sunt vanilie, olibanum și cashmeran. Acest parfum este foarte atractiv și senzual disponibil atât pentru bărbați cît și pentru femei, potrivit pentru orice ocazie.

9. Michael Kors for Men

Michael Kors pentru bărbați, cel mai bun brand de parfum în 2017

Acest parfum are note lemnoase foarte moderne și evoluate, este foarte potrivit oricărui bărbat pe stradă, la birou și la petreceri. Parfumul a fost dezvoltat de Harry Fremont, și a fost descris ca fiind “Hybrid, sexy, dar surprinzător” de Kors. Principalele note sunt bergamot, anason stelat, coriandru, piper negru, cimbru și elemi; notele de mijloc sunt salvie, tămâie și piele de căprioară; note de bază care cuprinde de patchouli, lemn de santal, mosc și lemn de elegant. Este un parfum proaspăt, senzual și atrăgător și face parte dintre cele mai bune de mărci.

10. Eternity de Calvin Klein

Eternitate de Calvin Klein cel mai bun parfum la vînzare în 2016 și 2017

Este unul dintre cele mai de succes parfumuri de la Calvin Klein, creat de Sophia Grojsman în 1988. Este un parfum foarte elegant, senzual ce definește valorile iubirii. O combinație unică de lăcrămioare, trandafir, crin și iasomie ce invită fiecare femeie să se simtă specială. Esențele de lemn de santal exotic, mosc și ambra furnizează nuanțe calde. Esența de patchiuli și mandarina finalizează cocktailul magic de prospețime.

error: Content is protected !!
%d