Top 5 cele mai bune aplicații trivia

Rate this post

Am selectat 5 dintre cele mai bune aplicatii trvia, disponibile pe android pentru a va demonstra cunoștințele pe diverse teme. Iata cele mai bune aplicatii trivia:

1. You Do not Know Jack: cu o cantitate mare de întrebări ciudate și un crainic flamboaiant, YDKJ este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de trivia astăzi. În afară de conținutul acestuia este actualizată în mod constant și are o componentă socială care îi permite să fie conectat la Facebook, astfel încât să puteți juca cu prietenii. Pentru Android și iOS .
You Don't Know Jack
2. QuizUp: in acest joc masiv popular puteți concura cu un străin pentru a vedea daca stiti mai multe despre multe subiecte, de la istoria secolului al XVII-lea a supereroului Marvel. Gratuit pentru Android și iOS.
quiz up
3. Pics 1 Word: spunem că este un joc este excelent atunci cand este foarte simplu, dar extrem de distractiv. Această aplicație se încadrează cu siguranță în această definiție. Sistemul este foarte simplu: cu litere și imagini, jucătorul trebuie să ghicească cuvântul din imagini. Pe Android și iOS.
Pics 1 Word
4. Fifth Grader? & Friends: Bazat pe popularulul show de televiziune Esti mai destept decat un elev de clasa a 5-a?, utilizatori trebuie sa demonstreze că ei știu totul. Jucatorii pot contesta, de asemenea, pe orice persoană care solicită acordarea de asistență pe Facebook pentru a răspunde la o întrebare. Disponibil în Android și iOS.
Fifth Grader Friends
5. Icon Pop Quiz: Batman, Zorro și Charlie Chaplin pot fi recunoscutii dupa îmbrăcăminte sau înfățișarea acestora? Dar Elisabeta a II-a, Lionel Messi și Slash? Cu doar câteva desene care ilustrează aceste persoane celebre, jucătorul trebuie să ghicească cine sunt ei în cel mai scurt timp posibil. Sunt realizate astfel puncte care pot fi cheltuite pe piste. Disponibil pentru dispozitive cu Android și iOS .
Icon Pop Quiz
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: