Top agenții de pariuri sportive

Rate this post
DINSLAKEN, GERMANY – OCTOBER 02: This photo illustration shows betting slips together with Euro bank notes and a table soccer game on October 2, 2010 in Dinslaken, Germany. The first two suspects in Germany in Europe’s biggest football betting scandal ever will face charges in a trial to begin in Bochum on October 6 over attempting to rig at least 24 matches in Europe, including matches in Germany’s second division 2. Bundesliga league. In all prosecutors are investigating 250 suspects for attempting to influence the outcome of some 270 matches across Europe. Prosecutor claim the betting ring made profits of at least EUR 7.5 million on manipulated games. (Photo Illustration by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Trebuie să știi totul despre Sportingbet ca să poți compara această agenție de pariuri sportive, pentru a face un top. Care sunt cele mai bune case de pariuri? Are vreo șansă un operator offline să fie în acest top?

Sunt întrebări la care voi răspunde în ceea ce urmează. Trebuie să recunosc faptul că eu pariez doar online, dar nu subestimez nici agențiile stradale. Dacă erau atât de groaznice, nu mai intra nimeni în ele, ceea ce nu e cazul, deocamdată…

Câteva diferențe esențiale

Sunt capitole la care pariurile offline nu pot concura cu cele online. Unul ar fi reprezentat de posibilitatea de a închide pariul când joci online. Nici nu am are sens să amintesc de factorul comoditate. Ce alegi: să joci confortabil de acasă, la orice oră din zi și din noapte, sau să te deplasezi la agenția de cartier, pe ploaie, pe arșiță sau pe viscol? Și apropo, ce faci dacă ești în afara programului sau dacă îți încep meciurile în câteva minute și ai o coadă incredibilă la ghișeu?

Există și avantaje exclusive pentru pariurile offline. Dacă mergi într-o agenție stradală, te mai vezi om cu persoană. Schimbi impresii, poate joci ceva la comun, bei o bere sau o apă, îi mai zâmbești fetei care bagă biletul în sistem ș.a.m.d. Nimic însă nu pare să fie de partea maximizării profitului și a șanselor de câștig.

Criterii comune

Echipa Națională de Fotbal Djibouti

Ar fi corect un top al agențiilor de pariuri sportive alcătuit după criterii care pot fi aplicate atât caselor de pariuri online, cât și celor stradale. Oferta sportivă este cel mai important factor comun între cele două tipuri de agenții. Mă refer aici în primul rând la oferta pre-meci, unde offline-ul poate rivaliza cu online-ul. Numărul de evenimente poate fi aproximativ același, cu meciuri din ligi de top sau din campionate „exotice”.

Diferența este făcută de doi indicatori: cotele și numărul de opțiuni de pariere. Îți propun un experiment: ia ca reper primele patru case de pariuri online după numărul de jucători și primele patru agenții online. Alege apoi cinci meciuri diferite ca importanță. Fă un tabel în care treci ce cote și tipuri de pariuri sunt disponibile pentru fiecare eveniment la toate cele opt agenții.

Despre cote


Știi că sunt mulți bookmakeri la care poți să joci și online, și la puncte de lucru stradale. E posibil să existe diferențe mari între cele două oferte. Cotele nu vor fi aceleași. Se poate ca în online să scadă mai repede, pentru că se pariază mai mult în acest mediu.

Același eveniment are mai multe opțiuni de pariere live decât pre-meci. Pentru un rezultat cât mai relevant al experimentului, este necesar să compari ambele tipuri de ofertă. Agențiile stradale sunt în dezavantaj când vorbim despre oferta live. Nu pot ține pasul cu online-ul, unde se reglează totul din soft.

Miza minimă și limitările

Și la o agenție, și la alta contează miza minimă și politica bookmakerului în ceea ce privește limitările. Teoretic, la agențiile offline poți obține câștiguri mai mari în mod repetat, pentru că operatorul nu are istoricul pariurilor tale. Pe de altă parte, când pariezi online, nu plătești nici o taxă. Pune totul în balanță când faci topul agențiilor de pariuri sportive.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: