Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Topul celor mai performante polizoare Bosch – Jurnalul24

Topul celor mai performante polizoare Bosch

Rate this post

Fără doar și poate polizorul reprezintă o sculă ce și-a câștigat pe drept locul în trusa meseriașilor. Se găsește sub o versatilitate extinsă de modele, reprezentând soluția optimă în multiple scopuri gospodărești. Atât instalatorii, cât și mecanicii sau tâmplarii îl utilizează pentru a tăia, respectiv șlefui materiale de diferită natură.

Experții TehnicBazar, un magazin specializat în acest domeniu, propune publicului larg o paletă vastă de polizoare unghiulare, fabricate de un producător consacrat – Bosch. Mai mult decât atât, în rândurile de mai jos aceștia prezintă câteva modele ce alcătuiesc de altfel topul celor mai apreciate astfel de scule.

Polizorul unghiular BOSCH GWS 850 CE

După cum și din denumire se înțelege, produsul prezintă o putere de 850 W, reprezentând soluția ideală în îndeplinirea unor sarcini de zi cu zi, precum reparațiile casnice, diverse intervenții minore sau construcții. Produsul, disponibil și pe www.tehnicbazar.ro,  prezintă versatilitate, un criteriu important de luat în considerare pentru o astfel de achiziție.

Faptul că vine însoțit și de alte accesorii nu este decât în avantajul utilizatorului care se va bucura de o utilizare eficientă și complexă. Componente precum piulița de strângere, flanșa de prindere, apărătoarele cu rol de protecție, cheia pentru splinturi și mânerul suplimentar pot face adevărata diferență în rezultate și randament. Alimentarea este electrică, iar greutatea este una relativ redusă. Se poate folosi mânerul pe ambele părți ale polizorului, deci iată un plus pe care diferitele produse din comerț nu îl prezintă.

Polizorul unghiular BOSH GWS 7-115 E

Dat fiind faptul că deseori utilizarea unei astfel de scule poate crea dificultăți, mai ales când construcția sa nu favorizează o mânuire pe măsură, se impune o atenție sporită în alegere. Unul dintre motivele pentru care se recomandă produsul menționat este reprezentat de circumferința mică a mânerului. Cu un diametru de 176 mm, modelul în discuție dispune de o putere de 720 W și vine cu o greutate de 1,9 kg. Sunt aspecte care ușurează considerabil misiunea utilizatorilor, oferindu-le de fiecare dată utilizare plăcută, fără probleme.

Un astfel de model se poate utiliza de asemenea și în regim de utilizare continuă, ceea ce este mai mult decât avantajos. Modelul a fost prevăzut cu 6 trepte de viteză, astfel că oferă și o turație variată, ce se poate adapta după sarcina de îndeplinit și materialele utilizate.

Polizorul BOSCH GWS 1000

Se diferențiază prin puterea de 1000 W pe care o prezintă, asta datorându-se motorului deosebit de puternic din dotare, de top Motor Champion. Este soluția ideală pentru a duce la bun sfârșit lucrări profesionale.

Faptul că au în dotare protecție și prezintă rezistență la torsiune sunt de asemenea aspecte de luat în considerare pentru că oferă siguranță deplină în utilizare. Sistemul Vibration Control  reprezintă o inovație necesară întrucât reduce din vibrații cu până la 40%, astfel sporind considerabil eficiența polizorului unghiular. Aparatul se manevrează cu mai multă ușurință și stabilitate.

Polizorul unghiular BOSCH GWS 750 – 125

De asemenea disponibil și în cadrul magazinului online tehnicbazar.ro, produsul vine ca o soluție la îndemână pentru cei interesați de un model cu motor puternic. Cu un disc de 125 mm în dotare, produsul permite tăierea rapidă și eficientă a unor materiale diverse, precum este aluminiul, inoxul sau metale neferoase.

Sunt ideale mai ales pentru cei care au nevoie de un articol ce prezintă putere medie, o compensație pe măsură reprezentând-o greutatea de 1,80 kg. Avantajul care  atrage atenția cumpărătorilor este raportul preț – calitate excelent pe care produsele le prezintă, îndeosebi modelele oferite de BOSCH și implicit cel avut în discuție.

Polizorul BOSCH GWS 17 – 125 CIE

Considerat  un polizor unghiular dintre cele mai puternice, acest model are în dotare un motor de 1700W. Are în plus față de cele anterior menționate sistemul Constant Electronic, renumit pentru productivitatea crescută pe care o oferă utilizatorilor.

Preselecția turației în 6 trepte, întâlnită și în cazul altor modele de polizoare Bosch, vine ca soluția perfectă în procesele de prelucrare a materiale diverse. Este apreciat modelul și pentru mânerul ergonomic din dotare. Suprafața softgrip a acestuia asigură o prindere sigură, ceea ce îl face cu atât mai de dorit.

În setul pe care îl livrează reprezentanții TehnicBazar.ro se regăsesc și diverse accesorii utile în procesul de polizare: cheie pentru splinturi, apărătoare de protecție, flanșă de prindere, piuliță de strângere, amortizor de vibrații integrat în mânerul suplimentar din pachet.

 

Iată deci care sunt câteva dintre polizoarele de top, preferate la ora actuală de meseriași. Rămâne ca fiecare să cântărească opțiunile și să se oprească asupra produsului pe care îl consideră cel mai adecvat nevoilor sale. Pe tehnicbazar.ro se găsesc acestea la prețuri speciale.

error: Content is protected !!