Tot mai multe persoane se îndreaptă spre achiziția unui apartament nou. Află motivele pentru care este cea mai bună alegere în prezent

Rate this post

Truda și roadele muncii se văd în marea majoritate a cazurilor prin achiziția unui apartament sau a unei case, nu-i așa? Orice persoană își dorește să se bucure de propriul spațiu, de intimitate și să aibă garanția că locuiește într-un apartament confortabil, care să prezinte o structură solidă, ce inspiră încredere.

Spre deosebire de vechile blocuri de locuințe, amenajate în urmă cu mulți ani și care și-au cam pierdut din stabilitate, încredere și eficiență termică, cu toate că au fost reabilitate și izolate, noile construcții vin puternic din spate, cu tehnologii noi, calitate mai ridicată și, nu în ultimul rând, prețuri din ce în ce mai atractive.

Acesta sunt o parte din motivele pentru care tot mai multe persoane se îndreaptă în ultima perioadă de timp către achiziționarea unui apartament situat într-un bloc recent construit și care prezintă numeroase avantaje. Care sunt acestea? Ei bine, analizând oferta unuia dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, echipa Maurer Imobiliare Brasov, se pare că beneficiile pe care le oferă o astfel de achiziție, în detrimentul apartamentelor second-hand, sunt numeroase și demne de luat în considerare.

În continuare vom prezenta care sunt acestea și de ce achiziționarea unui apartament nou este cea mai bună soluție în prezent.

Calitatea lucrărilor

Primul și cu siguranță cel mai important aspect pe care trebuie să-l aibă în vedere persoanele ce își doresc să se mute într-un apartament este cel referitor la calitatea lucrărilor. În acest sens, materialele folosite, instalațiile prezentate, precum și felul în care acele lucrări s-au efectuat, sunt aspecte care prezintă în mod direct gradul de încredere pe care-l oferă acea clădire.

Spre deosebire de vechile blocuri, cele nou construite prezintă o eficiență termică mult mai ridicată, izolând corespunzător nu doar căldura, dar și fonic, ceea ce oferă un nivel de confort înalt.

Adevărul este că nimeni nu își dorește să locuiască într-un apartament care necesită reparații periodic și în care trebuie să se investească mereu sume importante de bani pentru a-l recondiționa, situație des întâlnită în cazul construcțiilor vechi.

De asemenea, noile blocuri, în special cele realizate de Maurer Imobiliare se remarcă prin tehnologia de ultimă generație ce a fost folosită pentru construcțiile respective, materialele de cea mai bună calitate ce au intrat în componența acestora, precum și profesionalismul lucrărilor, cu atenție pentru fiecare detaliu.

Sunt în zone mai plăcute

Față de construcțiile vechi, unde spațiul trebuia să fie mult eficientizat și suferă din punct de vedere al confortului, noile construcții se află în zone mai liniștite, ușor accesibile, ceea ce reprezintă un deosebit avantaj față de spațiile aglomerate, pline de zgomot și în care odihna este o adevărată provocare.

Totodată, zonele rezidențiale oferite de către Maurer Imobiliare se remarcă pe deplin din aceste puncte de vedere, fiind de departe locul preferat de multe persoane din Brașov, ce își doresc să stea în liniște, confort, siguranță și să aibă încrederea că au un apartament de calitate.

De altfel, fiecare ansamblu rezidențial prezintă locuri de parcare, spații special amenajate pentru ca cei mici să aibă unde să se joace și un acces cât se poate de facil. Ce-și poate dori cineva mai mult decât atât? Poate că un preț convenabil – aspect care este oferit pe deplin de către acești „constructori de visuri”.

Din punct de vedere al achiziției, Maurer Imobiliare prezintă numeroase posibiliăți, mai exact 3:

  • plata în 3 tranșe
  • plata în 2 tranșe, atunci când se accesează un credit
  • planta în rate direct către dezvoltatorul imobiliar

Indiferent care ar fi opțiunea aleasă, o astfel de investiție este cu siguranță una avantajoasă luând în considerare modul în care au fost realizate aceste spații, confortul pe care-l oferă, zona liniștită, până la finisajele interioare și multe alte detalii de finețe.

Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care achiziția unui apartament noi este cea mai bună variantă, mai ales că prețurile sunt destul de accesibile și într-un raport față de calitate sunt excelente.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: