Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Traficant de droguri, prins în flagrant – Jurnalul24

Traficant de droguri, prins în flagrant

Rate this post

În ziua de 6 septembrie 2017, procurorii DIICOT Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Cobzariu Andrei Ciprian, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Câmpia Turzii, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

În cursul lunii septembrie 2017, inculpatul a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis, şi 20 de comprimate de MDMA care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba.

La data de 6 septembrie 2017, inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica de la reprezentanţii firmei de coletărie coletul conţinând drogurile de risc şi de mare risc.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!