Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Traficant de droguri, prins în flagrant la Cluj. Procurorii nu s-au lăsat păcăliţi – Jurnalul24

Traficant de droguri, prins în flagrant la Cluj. Procurorii nu s-au lăsat păcăliţi

Rate this post

În ziua de 1 aprilie 2018, procurorii DIICOT Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui MOLDOVAN BÎRLEAN ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
În data de 1aprilie 2018, în jurul orelor 01,00 – 02,00, Moldovan Bîrlean Alexandru a fost surprins în flagrant pe raza municipiului Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet trimis din Spania care conținea cantitatea de 9,94 kg cannabis. La aceeaşi dată, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuinţa sa au fost identificate mai multe bunuri, respectiv pungulițe cu urme de substanțe, semințe de cannabis, precum și un cântar electronic.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!