Traficant de droguri reținut la Cluj

Rate this post

În data de 21 septembrie 2016, inculpatul Gherlan Radu Romeo a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore la Cluj, din dispoziția procurorilor DIICOT , pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
În cursul anului 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, împreună cu suspectul M. P., inculpatul Gherlan Radu Romeo a cultivat în localitatea Unguraş, situată în judeţul Cluj, cantitatea de 589 plante cannabis pe care a transportat-o într-o altă comună unde a depozitat-o în scopul comercializării. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite cantităţile de 47,8 kg. plante cannabis în stare verde, 4,6 kg. frunze cannabis, 34,7 grame muguri cannabis şi 835,5 grame frunze cannabis.
Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, cu sprijinul ofiţerilor de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Direcția Anchete – Biroul 3 Cluj.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: