Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Traficanți de droguri, arestați la Iași – Jurnalul24

Traficanți de droguri, arestați la Iași

Rate this post

Sâmbătă, 20 mai 2017, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Spiratos Dragoș Andrei şi Ernilă Tudor Constantin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și introducerea, în mod ilegal, în România de droguri de mare risc. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2017, inculpatul Spiratos Dragoș Andrei a comercializat droguri de risc şi de mare risc, respectiv, cannabis, ecstasy şi amfetamină, mai multor consumatori de pe raza municipiului Iaşi.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constat că Spiratos Dragoș Andrei a procurat drogurile de mare risc de la Ernilă Tudor Constantin care, la rândul său, le-a comandat în mediul on-line prin intermediul platformelor de tip „onion – dark net”.

La data de 19 mai 2017, Ernilă Tudor Constantin a fost surprins în flgrant în timp ce ridica un colet ce conținea droguri de mare risc expediate din Olanda, prin intermediul serviciului poştal naţional. În aceeași zi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi au efectuat un număr de 8 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Iaşi, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării 110 comprimate de ecstasy, mai multe doze de cannabis, 13 dispozitive de mărunțit substantele vegetale și 3 cântare electronice de precizie.

Duminică, 21mai 2017, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Spiratos Dragoș Andrei şi Ernilă Tudor Constantin, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficit de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.
DIICOT face precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții şi inculpații beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!