Traficanți de droguri depistați în Capitală

Rate this post

droguri bucuresti ilfovÎn ziua de 9 iunie 2016, procurorii DIICOT Bucureşti și ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti şi a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au efectuat 23 de percheziții domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite şi ridicate trei cântare electronice, folosite la porţionarea drogurilor, 41,12 grame de cocaină, 4,24 grame de amfetamină, 254 de comprimate MDMA, 112,51 grame de cannabis, precum și 1.500 de euro, 30.000 de lei, şi 20 de telefoane mobile.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că un număr de 11 inculpaţi au acționat pe raza sectorului 4 din Bucuresti şi a judeţului Ilfov, aprovizionând cu droguri diverşi consumatori din cluburile de noapte şi de la petreceri private „Afterparty”.
Procurorii au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor, ulterior Tribunalul Bucureşti dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei “Vlad Ţepeş”.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: