Trăim deja în comunism? (partea a II-a)

Rate this post

Revenim cu continuarea ultimului articol adăugând alte câteva argumente în favoarea afirmației că trăim într-o societate comunistă. Argumentele sunt atât de numeroase încât pot șoca cetățeanul spălat pe creier cu iluzia unei societăți libere. Tot ce putem face este să continuăm și să sperăm că vom atrage atenția celor ce doresc acest lucru.

8) O societate dirijată după principiile comunismului are o presă aservită în totalitate Statului și care este folosită în același timp ca organ de propagandă. Este mai mult decât evident că mass-media (indiferent de țara din care face parte) prezintă versiunea oficială a guvernului sau a autorităților. Mass-media propagă (de-aici și termenul de “propagandă”) versiunea realității dorită de guvern. Pentru a argumenta că mass-media este controlată în totalitate putem da ca exemplu cazul jurnalistului german care a deconspirat cu ceva timp în urmă faptul că a scris articole la comanda CIA-ului. Iar cazul lui nu este singular, în SUA mare parte din mass-media se află sub controlul a doar 6 corporații. Iar numărul lor se va reduce în curând. Presa care se opune însă Sistemului (media alternativă) este însă demonizată de Sistem, cenzurată, sursele de finanțare îi sunt tăiate și este catalogată drept organ de propagandă al unei puteri inamice (ori este acuzată că prezintă știri false sau dezinformări).

9) Într-o societate comunistă dreptul la liberă exprimare este diminuat până la dispariție. În Europa Occidentală, toate opiniile de pe site-urile de socializare care critică politica pro-refugiați a guvernelor german și francez sunt cenzurate. În SUA au apărut chiar și zone speciale destinate exercitării dreptului la liberă exprimare. Este evident că acestea sunt singurele locuri în care acest drept poate fi exercitat. Iar acesta este de-abia începutul deoarece sub asediul corectitudinii politice, în SUA și Occident acest drept va fi puternic șubrezit.

10) Comunismul se caracterizează printr-o birocrație în continuă expansiune. Uniunea Europeană în care România se afundă din ce în ce mai mult este o structură birocratică care ar face de râs până și Uniunea Sovietică.Iar acesta nu este nici măcar sfârșitul, birocrații de la Bruxelles promovând o și mai mare centralizare a puterii ducând astfel și la extinderea birocrației.

11) Comunismul este militarist și vedem acest lucru în comportamentul NATO, precursoarea armatei planetare a Guvernului Comunist Mondial. Comunismul nu acceptă rivali și la fel se poate spune și despre establishment-ul anglo-american ce controlează Occidentul. Expansionismul NATO pune în pericol pacea mondială dar totul e sacrificat pe altarul Agendei Noii Ordini Mondiale.

12) Comunismul înseamnă lagăre de concentrare iar noi avem în SUA lagărele FEMA. Lagărele FEMA vor fi folosite pentru a găzdui segmente semnificative din populația SUA (în caz de declarare a legii marțiale sau alte situații extraordinare) dar și dușmani ai Statului care vor fi puși să muncească până la extenuare în serviciul Statului.

13) Comunismul îi distruge fără milă pe disidenți și pe cei care pun în pericol status quo-ul. Cazul regizorului Dinesh O’Souza (închis pentru că a sponsorizat cu bani campania unui rival al lui Hillary Clinton, dar și pentru că a regizat un film critic la adresa lui Obama), al activistului Irwin Schiff (închis pentru că a protestat împotriva taxei pe venit din SUA, taxă considerată ilegală) sau al scriitorului Fritz Springmeyer (închis pentru scrierile sale ce demască corupția și conspirațiile Noii Ordini Mondiale) sunt exemple edificatoare.

Deci, da, trăim într-o societate dirijată de ideologia comunistă însă pentru Noua Ordine Mondială nu a sosit încă momentul să facă totul pe față. Pentru ca populația să nu se opună este necesar ca totul să se facă pe ascuns și doar în momentul în care toate elementele vor fi la locul lor, Statul Comunist Planetar va fi făcut public întregii lumi înfricoșate.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: