Trăim deja în comunism?

Rate this post

Deși propaganda din mass-media încearcă să ne facă să credem că trăim într-o lume liberă, fața hâdă a comunismului se arată de după cortina Noii Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondială este legată pe vecie de comunismul folosit ca mijloc de control. Trăim deja în comunism deși mulți dintre noi ar nega acest lucru. Comunismul are câteva caracteristici pe care le putem identifica cu ușurință în orice societate, asta în ciuda celor ce neagă realitatea:

1) Comunismul presupune o societate controlată prin mijloace de supraveghere în masă. Rusia lui Stalin dar și România lui Ceaușescu sunt exemple edificatoare, dar mijloacele de supraveghere aflate la dispoziția Noii Ordini Mondiale depășesc și cele mai optimiste vise ale marilor dictatori. Dacă Securitatea Română a fost condamnată pentru violarea vieții private a cetățenilor români, serviciile secrete moderne ar trebui desființate și conducătorii lor condamnați la ani grei de închisoare pentru aparatul de supraveghere instalat sub diferite pretexte. Da, din acest punct de vedere trăim în comunism.

2) O societate condusă după principii comuniste are nevoie și de un aparat polițienesc extins pentru a înfricoșa populația și a distruge orice opoziție. Vedem astfel armata și poliția, echipată ca cea dintâi, trimise pe străzi, chipurile pentru a lupta contra terorismului mai ales în SUA și în țările din Vestul Europei. Caz extrem este și declararea legii marțiale în state precum Franța unde opinia publică a fost șocată de atentatele teroriste comise de jihadiști.

3) Distrugerea familiei tradiționale este unul dintre obiectivele comuniștilor și acest lucru este realizat cu succes în întreaga lume. Încurajarea relațiilor sexuale promiscue și a aberațiilor sexuale distrug unitatea bărbat-femeie descurajându-i astfel pe aceștia de la întemeierea unei familii. Numărul divorțurilor a crescut la cote nemaiîntâlnite în timp ce copii sunt văzuți ca o pacoste astfel încât adulții se gândesc de două ori înainte de a întemeia o familie.

4) Copii crescuți și educați de Stat astfel încât cei dintâi să fie programați cu varianta de Realitate dorită de conducători. Ei vor deveni la maturitate niște sclavi obedienți, riscul unei rebeliuni în rândul acestora din urmă fiind redus. Elitele vor mase supuse care nu cer mult, iar Sistemul Educațional este fabrica ce produce astfel de sclavi. În timp ce părinții sunt ocupați cu slujba și alte probleme cotidiene-rolul femeii casnice care își educă copii în timp ce soțul ei câștigă banii la locul de muncă a fost luat de Stat-Statul devine părinte și educator pentru cei mici. Copii petrec din ce în ce mai mult timp la școală și foarte puțin timp în mijlocul familiei. În majoritatea statelor lumii învățământul este obligatoriu până la o anumită vârstă, Sistemul având astfel acces la mințile celor mici în timpul unei perioade cruciale din viața lor.

5) Comuniștii urmăresc distrugerea spiritualității și a religiilor de orice fel. Liderii văd în divinitățile marilor religii rivali de moarte iar în acestea din urmă portițe de evadare dintr-o lume gri în care birocratul dintr-un anumit minister este Marele Zeu. Bisericile se golesc, mai ales în Vest, în timp ce din ce în ce mai mulți aleg calea ateismului decretând religiile și spiritualitatea drept simple superstiții.

6) Comuniștii doresc distrugerea statelor naționale și implicit a naționalismului. UE, NAFTA, ASEAN și ONU ca precursoare ale guvernului planetar au făcut o treabă bună iar propaganda aferentă a decis că naționalismul e desuet. Globalismul este comunism deghizat iar în cadrul acestui sistem puterea asupra majorității locuitorilor planetei se află în mâna câtorva birocrați elitiști bine plătiți. Cei care cred că guvernul planetar este o idee progresistă sunt naivi și trădători ai ideii de naționalism și libertate.

7) Comuniștii și-au propus să distrugă proprietatea privată și au făcut-o într-o mare măsură.Fiscalitatea excesivă și inflația sunt două modalități prin care Statul îi obligă pe cetățeni să dețină cât mai puține bunuri. Iar pentru cei care s-au îndatorat la bănci pentru a-și cumpăra o mașină sau o casă, vestea proastă este că nu ei dețin acea mașină sau casa ci banca care este totuna cu Statul (cel puțin în lumea fascistă în care trăim).

Dacă am reduce comunismul măcar la cele 7 puncte enumerate mai sus putem ajunge la concluzia tulburătoare că trăim, cel puțin pe trei sferturi, în comunism. Procesul nu e ireversibil, însă doar o minte deschisă și hotărâtă poate realiza grozăvia situației oferind în același timp soluția de a ieși din acest coșmar.

Autor Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: