Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Transfer aeroport Bucuresti – Otopeni – Jurnalul24

Transfer aeroport Bucuresti – Otopeni

Rate this post

Aeroportul Henri Coanda, cel mai mare aeroport din Romania, este situat la 16,5 km nord de centrul Capitalei, in orasul Otopeni, pe soseaua Bucuresti–Ploiesti, unde se poate ajunge doar cu autobuzul sau cu taxiul, masina personala. De la aeroport pana in Bucuresti exista posibilitatea sa mergi cu taxiul, insa drumul este destul de lung, iar pentru taxi –urile din aeroport, tariful este foarte ridicat.

Luand in calcul aceste aspecte si gandindu-ne la banii care i-ai putea cheltui pe taxi, firma noastra iti ofera o alternativa mai ieftina si anume: servicii de transfer aeroport la costuri accesibile.

Unul dintre cele mai accesate servicii dezvoltate recent de Swiso Rent a Car Bucuresti pentru clientii care apeleaza la compania noastra de inchirieri auto il reprezinta transferul la aeroport Bucuresti – Otopeni. Asadar, pentru a avea o deplasare plăcută de la aeroport la locatia solicitata si viceversa, rezerva chiar acum un serviciu de transfer confortabil. Nu mai trebuie să iti pierzi timpul cu cautari ample pe internet, ai gasit exact ce trebuie!

Chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti Swiso are solutii, de aceea, iti punem la dispozitie masini moderne, care dispun de tot confortul necesar pasagerilor: spaţiu suficient pentru bagaje, spaţiu suficient in interior, toate echipate cu aer condiţionat pentru ati asigura o călătorie cât mai placută.

In aeroport esti asteptat de soferul nostru, care o sa te conduca la masina, iar apoi la locatia stabilita. Tariful practicat de firma noastra este de 20 euro fara TVA.

Calatoresti cu avionul si ai nevoie de transfer la si de la aeroport? Suna acum la Swiso! +40 757.088.804.

error: Content is protected !!