Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Turcia – are o statiune pentru orice turist – Jurnalul24

Turcia – are o statiune pentru orice turist

Rate this post

Turcia este una din cele mai populare destinatii pentru turistii romani si este usor de inteles care este motivul. Tara ofera ceva pentru toata lumea, indiferent de stilul tau, gust sau buget. Aici te poti bucura de plaje frumoase, numeroase activitati cu care sa iti umpli timpul liber, adrenalina si o cultura bogata pentru cei care isi doresc sa cunoasca si sa exploreze.

Cu atat de multe statiuni, poate fi destul de dificil sa alegi cea mai buna varianta din multimea de oferte pentru Turcia. Am facut o selectie a celor mai populare statiuni pentru a descoperi care este cea mai potrivita pentru fiecare dintre noi.

Bodrum – statiunea perfecta pentru iubitorii de lux. Aceasta statiune este potrivita pentru cei care isi doresc sa se bucure de o vacanta intr-o destinatie la moda si celebra. Bodrum este adesea mentionata ca St. Tropez din Turcia si este la fel de plina de iahturi, oferind un peisaj exceptional. Principala atractie este castelul medieval Sf. Petru, simbol al orasului Bodrum. Este un loc potrivit pentru amatorii de distractii, este miezul vietii de noapte ravnite, pe parcursul verii, in intreaga tara, care abunda de plaje extrem de bune, dar si in obiective turistice.

Antalya – statiunea unde istoria si modernitatea creaza un echilibru perfect. Supranumit “Perla Mediterane”, orasul antic Antalya este plin de istorie, dar este modern si cu gust in acelasi timp. Antalya nu este doar despre istorie, este despre resorturi de lux si plaje superbe. Antalya e o destinatie de vacanta cunoscuta pentru sporturile de vara, rafting, catarari sau sarituri de pe stanci. In plus, ai si cascade sau parcuri pe care le poti vizita chiar si pe cont propriu.

Marmaris – statiunea perfecta pentru familii. Statiunea ofera plaje minunate, frumos amenajate, potrivite pentru distractia alaturi de cei mici in concediu. In plus, zona este potrivita pentru scufundari si exista excursii de o zi pentru a explora pesterile subacvatice.

Ӧlü Deniz – statiunea perfecta pentru cei care cauta aventura. Plajele din aceasta statiune sunt cele mai fotografiate, aici fiind uimitoarea Laguna Albastra. Numele se traduce prin “marea moarta” datorita calmului si apelor turcoaz din zona. Este locul ideal pentru a te relaxa la soare, pe o plaja superba inconjurat de un peisaj mediteranean, este locul unde te poti plimba pe plaja si sa admiri peisajul minunata al coastei.  Statiunea este renumita pentru oportunitatile sale de zbor cu parapanta.

Acestea sunt doar cateva din statiulile pe care Turcia le ofera turistilor. Exista o multime de alte locuri care merita sa fie vizitate cum sunt statiunile Dalaman, Fethiye, Ovacik sau Izmir.

Care este statiunea ta preferata din Turcia? Si de ce este favorita ta?

error: Content is protected !!