Un pasager a reușit să facă un videoclip cu ultimele secunde de zbor al avionului Germanwings

Rate this post

Cercetătorii, care lucrează în recuperarea rămăşitelor victimilor din zona Alpilor francezi, au găsit un telefon care conține un videoclip.
În videoclipul de pe mobilul recuperat de la avion de pasageri Germanwings care sa prăbușit săptămâna trecută în zona montană a Barcelonette cercetatorii ar putea vedea cum au fost ultimele secunde de viață a celor 150 de persoane care se aflau la bordul zborului. Ziarul german Bild și revista franceză Paris Match a avut acces la acestă filmare, care a fost găsit de către unul dintre cercetători şi au dezvăluit conținutul său.avion brabusit

Așa cum s-a descris, scena este haotică și total neclară și nu sunt identificate persoanele fizice, totuşi autenticitatea videoclipului este de necontestat, țipetele de teroare ale pasagerilor au fost analizate, din filmare se poate vedea că persoanele de la bordul avionului au fost deja conștiente de faptul că avionul o să se prăbușească. “Dumnezeule”, s-au pronunțat în diferite limbi pasageri de origine germană, spaniolă și a cetățenilor de alte naţionalităţi, inclusiv cei din Argentina și Columbia.

Înregistrările au fost făcute în partea din spate a avionului, de asemenea, nu se cunoaște dacă un membru al echipajului sau pasager a filmat scena.

error: Content is protected !!
%d