Universul este o hologramă…Și acum ce facem?

Rate this post

Teoria universului holografic a fost lansată încă din anii 1990, autori ca Michael Talbot sau David Icke aducând-o în atenția publicului larg. Deși aceștia au fost luați drept țicniți de către marea masă a populației se dovedește din ce în ce mai mult că au avut dreptate. Astfel, planeta pe care locuim dar și corpurile noastre fac parte din această hologramă care se dovedește a fi în final doar o simplă iluzie. Apare astfel iluzia tridimensionalității (realitatea pe care o percepem a fi tridimensională este de fapt proiecția unei imagini bidimensionale) dar și iluzia solidității (soliditatea există doar în mintea noastră creierele noastre percepând lumea înconjurătoare ca fiind solidă). Dacă mergem și mai departe putem afirma că tot ce ne înconjoară există doar în mintea noastră. Totul este energie iar această energie este convertită de creierul nostru în lumea ce ne înconjoară. Mașina scumpă pe care am dat milioane, apartamentul ale cărui rate le plătim muncind într-o slujbă infectă zi după zi dar și amanta în care am investit bani buni…

Toate sunt simple iluzii.Există doar în mintea noastră.Asemenea unui vis.După cum spunea Bill Hicks:”Suntem o singură conștiință care se experimentează pe sine,nu există moarte, viața este un vis iar noi suntem propria noastră imaginație.”Iar Einstein spunea: “Realitatea este o iluzie, cu toate că una persistentă.”

Și când ne gândim că am fost educați încă de mici (prin părinți, prin Sistemul de spălare a creierului numit Educație dar și prin Media) că singura dovadă a succesului în viață sunt banii și obiectele pe care le cumpărăm cu ele. Dar dacă toate acestea sunt iluzii (la propriu!) atunci totul pare o glumă și încă una foarte proastă.

Realitatea, pe lângă faptul că este o iluzie, poate fi asemănată cu un complex joc pe calculator ale cărui reguli mulți dintre noi nici măcar nu le cunoaștem. Dar cei care controlează această realitate cunosc aceste reguli. Astfel au instalat un sistem pervers de sclavie, în care majoritatea oamenilor se spetesc de dimineața până seară să câștige o bucată amărâtă de pâine iar cei mai norocoși să ajungă în top.

Care “top” dacă totul este o iluzie inclusiv înălțimile pe care le jinduiesc atât de mulți?

Pe lângă vinderea iluziei ca fiind reală, liderii întunecați ai planetei au introdus și sclavia banului. Conform acesteia, de libertate se poate bucura doar cel care are bani și nimeni altcineva. Ca să trăiești ai nevoie de bani. Cel puțin în această realitate. Astfel posibilitățile fiecărui locuitor al planetei (mai puțin ale Elitei) de a acționa și a se exprima sunt restrânse vizibil. Dacă asta este libertate atunci ne îmbătăm cu apă rece. Și cei mai mulți dintre noi o facem.

Dar dacă totul este o iluzie atunci ce mai rămâne?
Rămâne cel mai important lucru: faptul că noi suntem Conștiință Infinită în timp și spațiu care se experimentează pe sine. Este singurul lucru care mai rămâne dar este și cel mai important. Pe lângă asta însă, faptul că o hologramă (omul de știință) a descoperit că este o hologramă este un mare pas înainte pentru noi. Dacă privim astfel lucrurile ni se deschide un “univers” de posibilități atât în domeniul științific și medical. Viitorul se anunță luminos, asta dacă avem timpul și înțelepciunea să exploatăm șansa oferită.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: