Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Va ajunge Donald Trump presedinte? – Jurnalul24

Va ajunge Donald Trump presedinte?

Rate this post

donald trump
Donald Trump a castigat nominalizarea din partea Partidului Republican dar este aproape sigur ca establishmentului politic aflat in fruntea SUA nu i-a picat prea bine acest lucru. Desi a fost furat si atacat de mass-media aservita Wall-Streetului, Donald Trump a obtinut o victorie mare bazandu-se in primul rand pe discursul sau anti-sistem. Din nefericire pentru Trump, drumul pana la Casa Alba este lung si presarat cu multe capcane. Exista mai multe modalitati prin care Trump poate fi oprit de adversarii sai. Vom enumera cateva in randurile urmatoare fara pretentia ca le-am acoperit pe toate:

a) Este foarte posibil ca Donald Trump sa fie furat la numaratoarea voturilor, acestea urmand sa fie date lui Hillary Clinton. Aceasta din urma l-a furat fara niciun pic de rusine pe contracandidatul ei din alegerile preliminare, democratul Bernie Sanders.

b) Asasinarea lui Donald Trump este o alta solutie la care poate apela establishmentul pentru a-l opri pe acesta din Cursa pentru Washington. Este la fel de posibil ca acesta sa fie asasinat dupa ce va ajunge presedinte, fotoliul de sef al statului revenindu-i vicepresedintelui Pence, un individ favorabil globalismului.

c) Sunt sanse (mici totusi) ca alegerile prezidentiale sa nu mai aiba loc, in cazul in care situatia din SUA se va deteriora ajungandu-se la razboi civil. Pare exagerata aceasta afirmatie, dar trebuie sa tinem cont ca tensiunile din societatea americana au ajuns la cote foarte periculoase dupa uciderea unor cetateni de culoare de catre politie. Faptul ca mai multi politisti au fost ucisi nu face decat sa agraveze si mai mult o situatie care devine foarte periculoasa.

d) Un Donald Trump care va imbratisa globalismul, dand la o parte tot ce a promis in campanie, poate fi o binecuvantare pentru establishment. In acest caz Trump va deveni cel mai mare farsor din politica americana atragand ura majoritatii americanilor iar caderea sa va fi o chestiune de timp.

e) Establishmentul poate pune o presiune atat de puternica asupra lui Trump incat acesta se va retrage din cursa pentru Casa Alba lasand calea libera pentru Hillary Clinton.

f) Chiar daca va ajunge la Casa Alba, Donald Trump se poate confrunta cu un razboi civil sau cu o criza economica atat de puternica incat va fi nevoit sa ia masuri nepopulare, compromitandu-si mandatul de presedinte. Oculta globalista are tot interesul sa porneasca un razboi civil sau rasial ori sa declanseze o noua depresiune economica in timpul unui eventual mandat de presedinte al lui Donald Trump.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!