Va invada NATO Rusia?

Rate this post


La granița de Vest a Federației Ruse se află peste 100 de mii de soldați împreună cu tehnica de luptă aferentă.Tensiunile dintre Federația Rusă și NATO bat record după record încât ceasul Apocalipsei arată că mai sunt doar 30 de minute până la miezul nopții (până la un Armaghedon nuclear mai bine spus). Dar întrebarea se pune: poate NATO să invadeze Federația Rusă în acest moment cu trupele pe care le are la granița de Vest a acestei mari țări. Sunt anumite persoane care cred acest lucru dar răspunsul este un NU hotărât. Militarii profesioniști cunosc faptul că o forță de invazie trebuie să fie de 3 ori mai numeroasă decât armata statului invadat. Armata Rusiei are puțin sub 800 de mii de cadre militare active fără a ține cont de rezerviști. Deci este imposibil ca cei peste 100 de soldați NATO să fie folosiți pentru invadarea Rusiei.

Dar atunci pentru ce sunt folosiți?

Pentru apărarea împotriva unei posibile agresiuni rusești. Dar ținând cont că este greu de crezut că Rusia va invada Europa în acest moment apare din nou întrebarea: pentru ce sunt folosiți acești militari al căror număr crește de la zi la zi. Răspunsul este oarecum simplu: pentru a provoca Rusia. Oculta mondială dorește un război mondial în care să atragă Rusia și China contra NATO pentru ca la final să stabilească termenii păcii la nivel întregii planete. Acești termeni includ un guvern mondial dictatorial care să dicteze întregii planete.

Deci NATO încearcă să provoace Rusia și să o facă să atace Europa.Militarii masați la granița cu Rusia au rolul de a crește tensiunea între aceasta și NATO. NATO nu va ataca niciodată prima un stat ca Federația Rusă dar este capabilă să o facă pe aceasta să atace. NATO nu vrea să apară în fața opiniei publice internaționale ca fiind agresorul ci vrea ca acest rol să fie luat de Federația Rusă.

Tensiunea la nivel planetar a crescut halucinant.Avem tensiuni în peninsula Coreea,în Marea Chinei de Sud,Iranul este luat din nou în vizor de administrația Trump iar Estul Europei este pe cale să erupă. Oculta mondială a adus multe din statele lumii la o stare vecină cu războiul și este suficientă o singură scânteie pentru ca planeta să explodeze.

Este greu totuși de crezut că un război(chiar unul mondial) va izbucni până la mult așteptata întâlnire dintre Donald Trump și Vladimir Putin. Ne putem face puține speranțe totuși în privința acestei întâlniri, deoarece Donald Trump a început să vorbească pe aceeași limbă cu Oculta Mondială când vine vorba de relațiile cu Rusia. Dacă se va pleca sau nu în totalitate în fața Noii Ordini Mondiale este greu de spus pe moment însă o parte din analiștii cu adevărat independenți au început să își facă o părere despre el.

Un război între Rusia și NATO va avea un rezultat incert.Va pune față în față ingeniozitatea și rezistența tipic rusească alături de tenacitatea aliatului chinez împotriva hiper-tehnologizatului NATO. Din nefericire dintr-un astfel de conflict câștigă doar Oculta mondială în timp ce restul planetei va pierde scump.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: