Video explicit: jurnalistă columbiană asasinată chiar în ușii radioului la care lucra

Rate this post

Flor Alba Núñez Vargas, în vârstă de 25 de ani, a fost asasinată după ce a dezvăluit informații despre un grup criminal într-o transmisiune la postul de radio “LA PREFERIDA FM – Pitalito Huila”, unde a lucrat. Videoclip explicit.

Tânăra reporteră criminalistă corespondentă la Nation TV a fost ucisă în fața postului de radio din Huila Columbia la scurt timp după a publicat informații despre o bandă criminale care a efectuat un jaf langă City Hall (Columbia, Missouri).
jurnalista ucisa

În imaginile difuzate de mass-media locală, se poate vedea un om cu o casca care merge în spatele ei atunci când intră pe ușa postului de radio “LA PREFERIDA FM – Pitalito Huila” joi zece septembrie, în jurul orei 11:30 (ora locală).

Poliția locală din Huila, a declarat că autorul care a urmărit-o a tras asupra sa două focuri de armă în spate, una dintre lovituri i-a atins partea de sus a capului.

Un ONG pentru libertatea presei a dezvăluit că autorii crimei au fost “doi bărbaţi pe o motocicleta”.

Ministrul Apărării Luis Carlos Villegas, a anunțat o recompensă de 100 de milioane de pesos (aproximativ 33.000 $) pentru cei care furnizează informații cu privire la identitatea ucigașilor.

error: Content is protected !!
%d