Video: Statul Islamic amenință Statele Unite cu un al doilea 11 septembrie

Rate this post

Statul Islamic a lansat un nou videoclip de propagandă care susține că SUA va arde într-un alt atac terorist ca cel de la 11 septembrie. Materialul intitulat “Noi vom arde America”, avertizează că nu există “nici o siguranță pentru orice american pe glob”.

Videoclipul de 11 minute îndeamnă pe toţi fani extremiștii SI pentru a viza atacurile lor pe teritoriul american. Videoclipul glorifică atrocităţile comise şi le prezintă pe cele mai sângeroase dintre ele ca; decapitarea jurnalistului american James Foley şi mai multe decapitări în masă, arderea oribilă a pilotului iordanian Moaz al-Kasasbeh dar şi crimele efectuate de Amedy Coulibaly.
amedy
america isis atacuri

Grupul jihadist susține că Statele Unite “pierde miliarde de dolari pentru a se asigura că țara lor este în siguranțăDar astăzi este timpul pentru revanşă”.
turnurile gemene de la 11 septembrie
“Cu voia lui Allah, în curând vom răspândi frica din nou printre ei” avertizează unul dintre fragmentele din materialul difuzat de către statul islamic.
frica printre ei
În timpul celor 11 ​​minute de redare, SI susține că: “America de crede că e în siguranță din cauza amplasării geografice. Astfel o să vezi invadate terenurile de musulmani, și se crede că armata Jihadului nu va ajunge în țările lor. Dar visul americanului de a avea siguranță a devenit un miraj. Astăzi nu există nici o siguranță pentru orice american de pe glob”.
invadata de allah

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: