Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
VIDEOCHAT | Zeci de premii castigate de un studio de videochat la concursuri internationale – Jurnalul24

VIDEOCHAT | Zeci de premii castigate de un studio de videochat la concursuri internationale

Rate this post

Nu mai exista romani care sa nu fi auzit de Oscar, premiile Grammy sau Premiul Nobel. Totusi, cand vine vorba despre videochat, desi sunt multi cei care blameaza aceasta industrie, ei bine, trebuie sa stiti ca este una tare competitiva. Da, ati citit bine: exista premii la videochat, iar concurenta dintre studiourile de videochat din Bucuresti este din ce in ce mai mare. Si, pentru ca in fiecare domeniu exista si un castigator, si in acesta exista un studio de videochat care a pus stapanire pe majoritatea premiilor existente, atat la nivel national, cat si international. Este vorba despre un studio de videochat din Bucuresti, care lucreaza cu peste 150 de modele. De altfel, acest studio de videochat este pozitionat fix langa Baroul Bucuresti, in zona Unirii a Bucurestiului.

Cum a ajuns un studio de videochat sa castige atatea premii?

Aflati in al saselea an de existenta, cei din echipa Charm Group au reusit sa stranga peste 30 de premii la concursuri renumite ale domeniului. Iar daca la primul concurs au obtinut „Best Emerging Live Cam Studio”, la cele ce au urmat premii precum „Best Live Cam Studio of Romania” sau chiar „Best Live Cam Studio Overall” au reusit sa le intregeasca vitrina.

Ce inseamna, de fapt „Best Live Cam Studio”?

Dupa cum spun cei din echipa Charm, dar si cei din industria livechat, sa fii cel mai bun presupune un set de reguli. Pentru inceput, cel mai bun studio de videochat este, fara dar si poate, cel care lucreaza legal, conform legislatiei in vigoare. In al doilea rand, cel mai bun ajunge doar acela care are sute de modele in componenta sa. Si nu degeaba au cei de la Charm Studios ca descriere a companiei lor „150 de modele fericite ne recomanda”. Da, chiar ii recomanda: pe forumuri, pe site-uri, prin Social Media sau prin ziare.

Si, daca tot suntem la capitolul premiu, trebuie sa amintim de ultima reusita a celor din echipa Charm Studios: se numeste „Aspiring Live Cam Model of the Year” si completeaza perfect vitrina cu trofee. De ce? Pentru ca, spun managerii studioului, „nimic nu este mai satisfacator decat sa vezi modelele fericite si implinite. Iar daca mai castiga si premii, deja lucrurile sunt la superlativ”.

Este mai important un premiu al unui membru al echipei, sau premiul intregii echipe?

Nu spunem ca premiile obtinute de catre intreaga echipa (in cazul nostru, intreg studioul de videochat) nu ar fi importante, insa lucrurile se schimba putin atunci cand fiecare membru al echipei obtine, pe langa premiul de echipa, si un premiu individual. „Noi am adunat premii precum Best Smile, Most Attractive Model, Cam Model of the Year, Social Media Star si asa mai departe. Acum, ne-am bucurat extrem de mult, la Lisabona, in Portugalia, cand am obtinut un premiu pentru cel mai bun model… la inceput de drum. Desi lucreaza cu noi de doar 6 luni, Anca a reusit, prin perseverenta si cu ajutorul echipei de team-leaderi sa ajunga sa castige acest premiu. Si nu a fost deloc usor, pentru ca a fost o competitie acerba”, ne spune Madalina, PR Manager al Charm Group.

 

error: Content is protected !!