Videoclipul porno cu Jennifer Lopez ar putea ieși în cele din urmă la lumină

Rate this post

Jennifer Lopez ar putea face parte din lista celebrităților care au făcute publice relațiile sexuale din viața privată.

jennifer lopez poza
Jennifer Lopez ar putea fi implicate într-o problemă care i-ar compromite în mod semnificativ viața privată. Aparent, primul ei soț, Ojani Noa, se află în posesia unor documente multimedia cu conținut erotic în care apare “diva din Bronx”, datând din 1997. În acel an, artista din New York și actorul cubanez s-au bucurat de o lună de miere în care au realizat mai multe videoclipuri cu conținut sexual. Potrivit unei declarații făcută de Ed Meyer (asociatul lui Ojani), în revista “In Touch”, materialul va fi lansat în curând.

“Vom produce un DVD cu imaginile în casă cu Jennifer Lopez. Există un videoclip revelator cu ei goi și în situații sexuale, mai presus de toate în hotelul în care au stat în timpul lunii de miere. Inregistrările conțin materiale obscene, care va surprinde fanii lor” a declarat Meyer în publicație americană.

Dacă această veste surprinzătoare se confirmă, Jennifer Lopez ar deveni o parte din lunga listă cu celebritățile care au fost văzute de lumea întreagă în momentele lor cele mai intime. Paris Hilton, Kim Kardashian și Pamela Anderson sunt doar câteva dintre vedetele care au suferit datorită videoclipurilor cu șcenele de sex romantic care s-au scurs în mass-media.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: