Vine al Treilea Război Mondial?

Rate this post

Doborârea avionului sirian de către forțele americane pune lumea în fața unei noi crize asemănătoare celei cubaneze din anii 1960. Va mai repeta SUA o astfel de manevră agresivă pentru a atrage riposta Rusiei ducând planeta spre un apocalips nuclear sau capetele limpezi vor izbândi?

Era de așteptat ca într-un conflict în care sunt implicate atâtea forțe să apară astfel de incidente și mai mult ca sigur vor apărea și altele. Dacă SUA va mai executa atacuri asupra Siriei există două posibilități. Prima în care Rusia și Siria se vor abține și nu vor riposta este cea mai probabilă dar ca întotdeauna există o limită care, dacă va fi trecută, va pune Rusia și SUA în confruntare directă. A doua variantă presupune o ripostă imediată a forțelor rusești și de-aici ne putem ruga ca totul să se termine și moartea să vină rapid.

Dacă mulți îl învinovățesc pe președintele Trump pentru faptul că a adus planeta într-o astfel de situație s-ar putea ca lucrurile să nu stea astfel și președintele american să fie victima mai multor membri din administrația sa. Oameni ca generalul MacMaster (membru CFR) fac parte din așa zisul “stat adânc”, o prelungire a Ocultei mondiale în administrația americană. În acest moment are loc o invazie tăcută a Siriei iar, în timp ce public (și s-ar putea ca și în privat) președintele Trump preferă o atitudine prietenoasă fața de Rusia și terminarea rapidă a chestiunii ISIS din Siria, membrii “statului adânc” doresc escaladarea conflictului prin detronarea lui Assad pe cale militară. Vina președintelui Trump este că a acceptat în echipa sa mulți membri ai Ocultei mondiale care doresc să îl compromită punându-l în conflict cu Putin și distrugându-i popularitatea în rândul alegătorilor americani.

Nu mai trebuie să ascundem însă ca America s-a aliat, pentru a-l detrona pe Assad, cu teroriști, extremiști și jihadiști, pe care îi aduce în Europa dar și pe teritoriul Americii, în ciuda interdicției lui Trump care este trecută cu vederea de administrația locală ce face parte din rândul Ocultei mondiale.

După Siria urmează Iranul și apoi cine știe…Dacă Assad cade, Rusia nu ripostează, iar americanii se întorc în Iran, ne putem aștepta la o coaliție a celorlalte mari puteri contra unei Americi imperialiste și din ce în ce mai agresive. S-a întâmplat în trecut se va întâmpla din nou iar un Al Treilea Război Mondial va deveni realitate. Asta deoarece, spre deosebire de Siria, Trump are o atitudine clară în privința Iranului ayatollahilor, nemaipunând la socoteală sionismul său extrem.

Se poate însă dovedi ca Trump să știe și să aprobe măsurile agresive ale Americii împotriva Siriei și să fie un globalist care știe însă să își ascundă intențiile chiar și față de apropiați. Dar asta nu poate explica agresivitatea mass-mediei americane față de președintele american (poate cel mai atacat din istoria modernă) și faptul că este într-un pericol continuu de a fi demis sub pretextul că a avut contacte cu rușii, pretext care se dovedește o minciună chiar și pentru cei mai naivi telespectatori americani.

Autor: Cimpoiru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: