Vrei să ştii cât mai astepţi în staţie? Aplicaţia Moovit îţi spune când vine autobuzul

Rate this post

Cum nu avem afişate orarul autobuzului, tramvaiului în staţiile de transport în comun, o aplicaţie ne va face viaţa mai uşoară.

Aplicaţia Moovit îţi va spune în cât timp ajunge autobuzul în staţia unde eşti şi te ajută să găseşti cele mai rapide şi eficiente rute în timp real. În plus, Moovit plănuieşte o călătorie de la punctul A la B, verifică orarele transportului, vede sosiri in timp real, îţi oferă instrucţiuni de navigare pas cu pas, întarzieri şi hărţi de transport.

moovit

Moovit face ca transportul în comun să devină o experienţă mai inteligentă, permiţând pasageriilor călători  să acceseze şi să împartă informaţia în lume cu alţi utilizatori Moovit.

Caracteristici de bază ale aplicaţiei Moovit:

• Sosiri în timp real: Dă click pe o staţie apropiată de pe hartă sau caută o anume linie şi primeşte sosirea ei în timp real
• Planificare călătorie: Planifică o călătorie din punctul A în punctul B şi compară rutele alternative
• Navigare pas cu pas: Găseşte uşor drumul pe harta care include îndrumari pentru mersul pe jos
• Alerte de la serviciu în timp real: Primeşte update-uri în timp real la liniile pe care le foloseşti des
• Sistem fix de hărţi pentru transportul în comun pentru sistemele populare de metrou / tramvai / tren (este nevoie de un program pentru vizualizare PDF-uri)

În present, aplicaţia Moovit este disponibilă în peste 400 oraşe din lume şi continuă să se dezvolte. Este disponibilă pe Android 2.3.3 sau o versiune ulterioară, IOS 6.0 sau versiune ulterioară, Windows phone 8, 8.1.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: