Zambesti pe bune, sau doar te prefaci?

Rate this post


Am auzit mai demult o expresie care m-a pus putin pe ganduri. Este vorba despre nunti si aceasta spunea ca “esti actor la nunta ta”. Daca stam si ne gandim mai bine, cred ca asa si este. Fiecare cuplu incearca sa isi organizeze cat mai bine nunta astfel incat evenimentul sa iasa bine si invitatii sa fie fericiti, multumiti si sa se distreze. Pentru asta cauti oferte si aduci o cabina foto de inchiriat, chemi si o trupa, incerci sa alegi cele mai gustoase meniuri, si cel mai frumos restaurant.

Cum am mai spus, incerci sa faci totul ca invitatii tai sa se distreze cel mai mai bine, si tu evident sa pari cel mai fericit. Cu siguranta multe cupluri au facut compromisuri si au ales anumite detalii in detrimentul preferintelor invitatilor.

Probabil doar cei care au organizat o nunta stiu ce inseamna sa treci prin asta. Cu siguranta mireasa este obosita. Rochia grea, coafura si pantofii cu toc sunt o povara, insa nu trebuie sa dea semne de oboseala sau ca ceva nu este in neregula cu ea. Pentru ea, aceasta zi se presupune ca este cea mai frumoasa si mai fericita. Doar ea stie cat de greu ii este sa faca fata tuturor evenimentelor neplacute si sa fie cu zambetul pe buze.

Probabil mirii sunt cei mai nefericiti participanti de la eveniment, si nu datorita faptului ca nu si-au dorit acest lucru, ci datorita stresului si oboselii. Isi doresc ca totul sa iasa perfect si din aceasta cauza nu se pot bucura de moment. Cu siguranta se vor intreba daca invitatilor le place mancarea, daca muzica e pe gustul lor, daca danseaza, daca le place surpriza de la cabina foto inchiriata, daca toata lumea se simte bine.

Pe langa faptul ca isi doresc ca totul sa mearga bine si sunt cu ochii in patru, mai trebuie sa fie pe ringul de dans, sa fie atenti cu invitatii si sa zambeasca chiar daca stiu ca este o problema la bucatatrie, chiar daca sunt obositi, iar pe mireasa nu o mai tin picioarele. Este ziua lor cea mare si trebuie sa fie fericiti, cu siguranta sunt, dar dorinta ca totul sa iasa perfect ii impiedica sa se bucure, asa ca trebuie sa se prefaca.

Cu siguranta este extrem de dificil sa organizezi o nunta si sa iasa cum ti-ai dorit. Trebuie sa fii atent la o multime de detalii si sa rezolvi o multime de probleme. Florile se potrivesc cu decorul salii, mancarea este buna, ce muzica sa aleg, ce DJ, sau sa aduc o trupa, sa imi surpind invitatii cu o cabina foto de inchiriat sau este prea mult? Odata ce ai raspusul la toate aceste intrebari, nu ai decat sa astepti reactia invitatilor, sa tii degetele incrucisate si sa astepti ca totul sa fie bine, si sa nu uitam, sa te prefaci ca esti in culmea fericirii.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: