Zile Medicale – Amara – 2015

Rate this post

zile medicale amara

Colegiul Medicilor Ialomița și Călărași, împreună cu Asociația Medicilor de Familie organizează a IV-a ediție a Conferinței Regionale, cu participare internațională “Zile Medicale – Amara – 2015”. Evenimentul va avea loc la Hotel Ialomița din stațiunea Amara, în perioada 7-9 mai 2015.

La deschiderea care va avea loc în data de 7 mai, orele 10.00, vor fi prezenți președinții celor două Colegii din Ialomița și Călărași, dr. Vasile Olaru și dr. Doina Olteanu, precum și ec. Mihai Geantă și ec. Anda Busuioc, președintele CJAS Ialomița, respectiv directorul executiv al CAS Ialomița, ing. Dan Noel, împreună cu dr. Mihaela Dumitrescu, directori ai DSP Ialomița, și ec. Violeta Șapira, managerul Sitalului Județean de urgență Slobozia.

Comitetul de organizare va fi format din dr. Vasile Olaru, dr. Doina Olteanu, dr. Mihail-Petru Lungu, dr. Paul Țențea, dr. Victor Pogorevici, dr. Dan Alexandrescu, dr. Liviu Ghiță, dr. Daniela Cantaragiu, dr. Petrică Pociovălișteanu, dr. Cristina Paris, precum și ec. Nicolae Burunov, secretar Geta Dafina și Ct. Popescu Maria.

Programul științific cuprinde un schimbă de experiență cu medici de familie și specialiști, comunicări științifice la care sunt invitați profesori doctori din Centrele Universitare din București și Constanța, dar și din Franța și Bulgaria.

Totodată vor fi acordate 18 credite EMC.

Temele care se vor aborda în cadrul Conferinței vor viza Medicina de Familie, Cardiologia, Oncologia, Chirurgia Laparoscopică, Anatomia Patologică, Pediatria și A.T.I, precum și Somnologie, Diabet Zaharat și Boli de Nutriție, Medicină Internă, Obstetrică Ginecologie, Neurologie și Nefrologie.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: