Ziua Mamei: Videoclipul care dovedeşte că în lume “mama este numai una”

Rate this post

Ziua Mamei

În România Ziua Mamei au fost aprobată de Senatul României ca sărbătoare în luna iunie 2009 la o inițiativă a Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (TATA) și a unui grup de parlamentari români. Pe 29 septembrie 2009, legea a fost dezbătută și aprobată în Camera Deputaților iar astfel începând din mai 2010 a fost sărbătorită oficial pentru prima dată în România. Conform acestei legi Ziua Mamei se va sărbători în prima duminică a lunii mai.
ziua mamei
Ziua mamei este de regulă sărbatorită pe mapamond anual într-a doua duminică a lunii mai. Circa 70 de state ale lumii au așadar o dată comună pentru această sărbătoare. Australia, Africa de Sud, Austria, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Canada, China, Germania, Grecia, India, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Elveția, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, țările baltice, statele din America de Sud, țările nordice sărbătoresc această zi în a doua duminică a lunii mai.

Pentru a marca aceasta sarbătoare, un brand de bijuterii a produs un videoclip care face aluzie la Ziua Mamei, care este sărbătorită pe data de 03 mai, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani au trebuit să identifice mamele lor legaţi la ochi. Nimeni nu a ratat nimeni.

Pentru a testa relația unică dintre mamă și copil, brandul Pandora a realizat un videoclip dedicat Zilei Mamei (care se sărbătoreşte pe 03 mai) un grup de copii care erau legaţi la ochi au încercat să-şi identifice mama dintr-un grup de sase femei.
Fiecare copil a folosit doar simţul tactil şi mirosul, au reușit să identifice mamele lor făra ezitare.

Videoclipul intitulat “Unic Connection (conexiune unică)” se încheie prin “All women are unique (toate femeile sunt unice)”.

error: Content is protected !!
%d