Sex în trei, o fantezie din ce în ce mai activă în mintea bărbaților și a femeilor

Rate this post

Un bărbat cu două femei. Doi bărbați cu o femeie. Într-un hotel sau într-un club exotic de swinger. Posibilitățile sunt multe. Sexul în trei este una dintre fanteziile care apare din ce în ce mai frecvent în imaginația bărbaților și a femeilor.

sex in trei

Multor persoane le trece prin minte fantezia de a face sex în trei, însă de fiecare dată se mulțumesc doar cu ideea de a face sex cu partenerul/a.

Să fie bărbat sau femeie? Iți imaginezi că ești în pat alături de două femei în timp ce le urmărești? Ai prefera ca doi bărbați să te trateze ca pe o gheișă? Vrei să fii în centrul atenției în pat?

Și vine timpul discuției la cafea, atunci când unul dintre cei doi (de obicei) din pat, spune: “Și ce dacă am încerca?”. Și răspunsul este: “Crezi?”. Din acel moment vine partea cea mai grea: cu cine?, cum?, unde?

Și începe căutarea: chat, site-uri de matrimoniale, pagini de swingeri, există două opțiuni de bază: prostituate sau o femeie singură care își dorește acest lucru.

8 reguli de bază prețioase înainte de a începe o relație sexuală în 3:

1. Gândește-te bine înainte de a face acest pas.
2. Evită crearea de legături: pentru mulți oameni, mai ales pentru femei, este greu de imaginat o relație sexuală fără legături emoționale.
3. Fă-o doar dacă amândoi vă doriți acest lucru, nu doar tu!
4. Persoana aleasă, bărbat sau femeie, trebuie să te placă. Trebuie să se simtă confortabil.
5. Nu vă grăbiți. Bucurați-vă de fantezie, căutați desăvârșirea. Nu încercați totul din prima, mai există și a doua șansă.
6. În timpul actului sexual, interacționați cu a treia persoana, dar nu vă neglijați partenerul/a. Acest lucru este foarte important, astfel încât să nu stea deoparte.
7. La primul semn de disconfort al partenerului trebuie să încheiați imediat jocul sexual.
8. Utilizați prezervative: indiferent de numărul de parteneri, folosirea prezervativului este întotdeauna indispensabil.

Variante Soft pentru a începe

Încercați o dublă penetrare. Partenerul va introduce penisul în vagin și vibratorul în anus … sau invers.
Chat Erotic. Există șansa să găsiți persoane care vă pot oferi toate detaliile necesare despre sexul în trei.
Sex virtual. Vă puteți uita cum se practică sexul în trei la webcam. Puteți fi alături de un partener, o femeie sau de un bărbat.

Un loc bun pentru a începe, un club de swinger

Este o alternativă excelentă pentru a începe această aventură. Pentru început puteți merge într-un club de swingeri pentru a vedea cum se practică sexul în 3. În București și în Romania există multe cluburi de acest gen.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: