Donald Trump, omul familiei Rothschild

Rate this post

Daniel Estulin, jurnalistul faimos pentru cercetările sale asupra Clubului Bilderberg a descris în mai multe interviuri lupta pentru putere de la vârful Ocultei mondiale. Cele mai influente două familii ale Ocultei mondiale, Rothschild și Rockefeller duc o bătălie cruntă pentru a acapara controlul asupra planetei și din câte se pare familia Rothschild câștigă detașat. Cea mai mare înfrângere a familiei Rockefeller o reprezintă pierderea bătăliei electorale pentru funcția de președinte al Americii. Omul familiei Rothschild, Donald Trump, a câștigat lupta dusă contra lui Hillary Clinton cea sprijinită de familia Rockefeller. Cunoaștem simpatiile sioniste ale lui Donald Trump și fiindcă știm că statul Israel este fief al familiei Rothschild realizăm care este cauza acestor simpatii. Pe lângă aceasta adăugăm numărul semnificativ de sioniști pe care Trump îi are în administrația sa.

Însă Rotshschild-zeii nu sunt băieți buni cum ar crede mulți. Numai că interesele lor nu mai coincid pe moment cu cele ale familiei de eugeniști Rockefeller ci cu ale marii majorități a populației. Planeta se pregătește pentru un cataclism financiar devastator în timp ce familia Rothschild urmărește să prevină acest lucru cu ajutorul politicilor lui Donald Trump. Dacă la un moment dat familia Rothschild dorea distrugerea clase mijlocii, se pare că s-au răzgândit, cel puțin momentan. Familia de bancheri evrei dorește în schimb să își impună viziunea sa de sistem financiar, în timp ce familia Rockefeller și cei ce îi manevrează doresc prăbușirea economiei mondiale și sărăcia populației.

Cât despre familia Rothschild, Estulin mai afirmă că aceștia nu sunt cea mai bogată familie din lume, topul fiind dominat de Casa de Braganza. Bogăția adevărată constă în posesiunea resurselor naturale ale planetei iar Casa de Braganza depășește la pas familia Rothschild.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: